Bemærk, at kirken kan være lukket i forbindelse med kirkelige handlinger og andre arrangementer, også i hverdagene - se venligst forsiden.

Fredag d. 30. oktober er kirkens sidste åbningsdag i år.

Bemærk at besøgende fra d. 29. oktober skal bære maske ved turistbesøg i kirken.

HUSK AFSTAND!

Kirken er åben for turistbesøg

Der er kun plads til et begrænset antal besøgende i kirken, så vi anmoder alle om at huske at tage hensyn, holde afstand, benytte sprit og handsker samt følge skiltningen i kirken.

Da der ofte er ventetid for at komme ind i kirken og begrænset plads i våbenhuset, beder vi også om, at besøgende ikke går ind i våbenhuset, hvis der allerede står folk og venter, men venter udenfor til der er bedre plads.

Tak!

ÅBNINGSTIDER 1. OKTOBER TIL 31. OKTOBER

Man - Lør: 9.00 - 17.00

Søn: lukket

NB. Søndag d. 11. oktober er kirken åben fra 13.00 - 17.00

Bemærk at kirken kan være lukket for kirkelige handlinger. Se forsiden for yderligere information.

Fra 1. november vil kirken være lukket for turistbesøg.

ENTRÉ

Voksne: 20 kr.

Unge: 10-18 år: 10 kr.

Børn: Under 10 år: Gratis.

Bornholmske skoleelever/klasser: Gratis adgang.

Lejrskoler fra øvrige Danmark: 10 kr. pr. elev.

Vi modtager betaling kontant og via mobile pay. Ved kontant betaling opfordrer vi til, at man har lige penge.

Der kan desuden betales med de almindeligste kredit- og betalingskort.

Al henvendelse angående besøg i kirken og turistinformation skal gå til:

turistoesterlars@gmail.com tlf. 20 14 80 66

GRUPPEBESØG

Da vi fortsat kun har plads til et begrænset antal besøgende i kirken ad gangen, er det ikke muligt at booke gruppebesøg på særlige tidspunkter. Det er en stor hjælp, hvis gruppebesøg varsles.

ANDEN KIRKELIG BRUG

Hvis man som besøgende ønsker at låne kirkerummet til en andagt eller anden kirkelig handling, bedes man rette henvendelse til menighedsrådet.

TAL FRA GOOGLE OM ØSTERLARS RUNDKIRKE

136.914 personer fandt kirken på Google