MUSIK I GUDHJEM KIRKE

Torsdag d. 12. november kl. 19.30 er der jazzandagt i Gudhjem kirke ved præst Meghan W. Jakobsen. I øvrigt medvirker Thorbjørn Jensen, Mikael Juul Hammarlund og Kristin Schmidt.

BABYSALMESANG

Tirsdage kl. 10.00 er der babysalmesang  i Gudhjem kirke. Vi synger i ca. en halv time og efterfølgende er der tid til hygge og en kop te eller kaffe.

Første gang i efterårssæsonen er tirsdag d. 6. oktober 2020.

Tilmelding kan ske til sanger og sangpædagog

Ursula Bambuch

Tlf. 29868982 eller ursula.bambuch@gmail.com

ØSTERLARS-GUDHJEMS KIRKEKOR

Østerlars-Gudhjems kirkekor er et kor for voksne.

Vi øver onsdage kl. 19.00 - 21.00 i Multihuset i Østerlars.

Henvendelse og spørgsmål til Thorbjørn Jensen på tlf. 61304738 eller thorbjoern.jensen@gmail.com

Korkoncert, Gudhjem kirke 10. maj 2018

KONCERT MED "DE CA. 6 VOKALISTER"

Torsdag d. 10. december kl 20.00 er der i Østerlars kirke koncert med vores lokale vokalensemble "De ca. 6 Vokalister", der synger musik af bl.a. Bent Fabricius Bjerre, Johan Sebastian Bach og så naturligvis noget dejlig julemusik.

Gratis adgang. begrænset antal pladser (først til mølle).

Kirkens fine orgel (Marcussen & søn fra 1956)
Musik til høstgudstjeneste, 20. september 2020

MUSIK I ØSTERLARS KIRKE

Onsdag d. 16. september kl. 20.00 var der koncert i Østerlars kirke med den bornholmskfødte duo, Lyra, der består af Johann Gustav Skov-Hansen og Nanna Schou-Hansen, der med stor respekt for melodierne inviterede publikum med i et dragende klangligt landskab med deres vokaler, effektpedaler, synthesizere og keyboards.

Søndag d. 2. august kunne man i Østerlars kirke høre koncert med det lokale PAJAR vokalensemble, som sang danske sommersange af Fjeldheim, Cascar, Egmose, Kraja og la Cour for et begejstret publikum.

Orgelmeditation, 14. august 2019

I sommermånederne spiller kirkens dygtige organist orgelmeditation af 20 minutters varighed to gange om ugen. Det giver kirkens besøgende en unik mulighed for at nyde en stille stund og høre vores fine orgel.