SYNG-SAMMEN

Fredag d. 13. december kl. 14.00

Vi mødes og synger i Østerlars præstegård kl. 14 en fredag i måneden.

Se også i kirkebladet for datoer.

Vi synger bl.a. fra Seniorsangbogen og drikker også en kop kaffe.  Alle er velkomne.

ØSTERLARS-GUDHJEMS KIRKEKOR

Østerlars-Gudhjems kirkekor er et kor for voksne.

Vi øver onsdage kl. 19.00 - 21.00 i Gudhjem kirke. Der er i øjeblikket lukket for optag på alle stemmer, men man er altid velkommen til at henvende sig og høre mere om koret.

Fra januar 2020 og frem til sommerferien vil korets fungerende dirigent pga. barsel være Anita Barlien.

Spørgsmål til Thorbjørn Jensen på tlf. 6130 4738 eller thorbjoern.jensen@gmail.com

BABYSALMESANG

Tirsdage kl. 10.00 er der babysalmesang  i Gudhjem kirke.

Vi synger i ca. en halv time og efterfølgende er der tid til hygge og en kop te eller kaffe.

Tilmelding kan ske til sanger og sangpædagog

Ursula Bambuch

Tlf. 29868982 eller ursula.bambuch@gmail.com

SPIREKORET

Spirekoret er et kor for skolebørn i 1. - 3. klasse.

Vi øver tirsdage kl. 13.45 til ca. 14.15 i Østerlars friskoles musiklokale.

Spirekoret holder pga. barsel pause i forårssæsonen 2020.

Henvendelse og spørgsmål til Thorbjørn Jensen på tlf. 61304738 eller thorbjoern.jensen@gmail.com

Kirkens fine orgel (Marcussen & søn fra 1956)
De ca. 6 vokalister sang sommerkoncert for mere end 130 mennesker i Østerlars kirke søndag d. 30. juni.
Kvartetsang på klippen pinsemorgen 2019

MUSIK I ØSTERLARS KIRKE

VI SYNGER JULEN IND

Østerlars kirke torsdag d. 12. december kl. 19.30

Vi synger julen ind med Østerlars/Gudhjem Kirkekor. Medvirken af kirkernes kvartet og Staffan Hallroth på trombone.

Efterfølgende er alle velkomne til et lille traktement i Præstegården. Gratis entré.

Lysgudstjeneste, Allehelgen d. 3. november
Publikum nyder orgelmeditation d. 14. august 2019
Koret Meer Musik sang koncert d. 1. juni inde i ovnen i forbindelse med årets Korfestival

MUSIK I GUDHJEM KIRKE