Kirkens dåbsfad fra Baltic Sea Glass

KONFIRMANDBØN 2019

Kære Gud,

Du, som er i himlene.

Vi mødte dig for første gang i dåben, nu møder vi dig igen.

Lad os komme godt ind i de voksnes rækker og giv os en stor og god dag.

Lad solen skinne på vores venners veje og vis os de veje, vi selv skal gå ad.

Vær med os i baglommen på rejsen gennem livet.

Amen, amen, amen.

Konfirmation 2019 i Østerlars kirke.
Fotograf. Verner Kjærsgård, Studio Bornholm

KONFIRMATION 2020

Vi holder indskrivningsgudstjeneste for konfirmander og forældre onsdag den 28. august kl. 17:00 i Østerlars kirke. Bagefter mødes vi til kaffe, sodavand og kage i præstegården i Østerlars, og præsten fortæller lidt om konfirmationsforberedelsen og besvarer praktiske spørgsmål.

Konfirmationsforberedelsen ligger onsdage fra kl. 14:30 til 16:00. Der vil også være en konfirmanddag på en lørdag i løbet af foråret.

For mere information kan man kontakte sognepræst Meghan Welsch Jakobsen på 30708054.

LIVETS BEGIVENHEDER

Hvad skal jeg gøre, når mit barn skal døbes? Hvornår er der konfirmation? Hvad siger man egentlig ja til, når man bliver viet? Og hvad sker der, når nogen skal begraves?
Her får du svar på nogle af de mange spørgsmål, der dukker op i forbindelse med livets store begivenheder. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at maile eller ringe til sognepræst:

Meghan Welsch Jakobsen

Gudhjemvej 28