HILSEN FRA DEN NYE PRÆST

Kære Østerlars og Gudhjem sogne,

Søndag den 23. maj, pinsedag, bliver jeg indsat som jeres nye præst og det glæder jeg mig rigtigt meget til. Pinsedag er en flot dag at blive indsat på, for dagen handler om at lytte og tale, det handler om fællesskab og ånd – ord der også meget flot og præcist beskriver, hvad det vil sige at være præst.

Jeg hedder Tina Ravnsbjerg Damholt, er gift med Ejner og sammen har vi to voksne børn, Anna og Emil. Anna flyttede til Bornholm for 6 år siden og Emil bor i København med kone og børn. Bornholm har i en del år været min mands og min ”dejlige ferieø”, men nu skal vi bo her hele året og det glæder vi os meget til!

Jeg er født og opvokset i Kalundborg, men flyttede som 19 årig til Athen, hvor jeg boede i 2 år. Da jeg flyttede hjem til Danmark igen, boede jeg først i Århus, senere flyttede jeg til Thy sammen med min mand og til sidst endte vi i Skive, hvor vi har boet de sidste 29 år.

Min første uddannelse var som folkeskolelærer og jeg arbejdede på en folkeskole i Skive i 9 år. Derefter blev jeg kirke- og kulturmedarbejder i Skive og Resen sogne og for 4 år siden startede jeg så mit forløb hos biskoppen i Viborg for at tage min §2 eksamen, så jeg kunne blive ordineret som præst. Jeg har været præst i 2 år og det har jeg været meget glad for - og nu starter et helt nyt kapitel som præst hos jer.

Jeg glæder mig til at møde jer og blive en del af jeres fællesskab : )

Bedste hilsner fra Tina