PRÆDIKENVÆRKSTED

Sammen læser vi en eller flere af månedens bibeltekster og reflekterer over indholdet: Hvad handler teksterne om? Hvilken sammenhæng er de taget ud af? Hvad er deres budskab, og hvordan giver de mening i en moderne hverdag?

Værkstedet kræver ingen særlige forudsætninger og afholdes i Præstegården. Alle er velkomne.

Næste prædikenværksted afholdes torsdag d. 20 februar 2020 kl. 19.00 - 21.00.

SYNG-SAMMEN

Fredag d. 28. februar kl. 14.00

Vi mødes og synger i Østerlars Præstegård kl. 14.00 en fredag i måneden.

Se også kirkebladet for datoer.

Vi synger bl.a fra Seniorsangbogen og drikker også en kop kaffe. Alle er velkomne.

PRÆDIKENVÆRKSTED

Næste prædikenværksted afholdes torsdag d. 19. marts 2020 kl. 19.00 - 21.00.

SYNG-SAMMEN

Fredag d. 27. marts kl. 14.00

Vi mødes og synger i Østerlars Præstegård kl. 14.00 en fredag i måneden.

Se også kirkebladet for datoer.

ØSTERLARS-GUDHJEM KIRKEKOR

Østerlars-Gudhjems kirkekor er et kor for voksne.

Vi øver onsdage kl. 19.00 - 21.00 i Gudhjem kirke. Der er i øjeblikket lukket for optag på alle stemmer, men man er altid velkommen til at henvende sig og høre mere om koret.

Fra januar 2020 og frem til sommerferien vil korets fungerende dirigent pga. barsel være Anita Barlien.

Spørgsmål til Anita Barlien på tlf. 4149 6776 eller barliena@mail.dk

BABYSALMESANG

Tirsdage kl. 10.00  er er babysalmesang i Gudhjem kirke.

Vi synger i ca. en halv time og efterfølgende er der tid til hygge og en kop te eller kaffe.

Tilmelding kan ske til sanger og sangpædagog

Ursula Bambuch

Tlf. 29868982 eller ursula.bambuch@gmail.com

GENANVENDELSE AF MATERIALER FRA KARLSHØJ

Lørdag den 14. marts fra kl. 10.00 vil det være muligt efter aftale med tilstedeværende medlemmer af menighedsrådet at afhente bygningsmaterialer fra Karlshøj.

Al færdsel på ejendommen og al arbejde med materialerne vil ske på eget ansvar.

Kastanietræet fældes, januar 2020
Pynt i den mørke tid